Vés al contingut
1

Trasllat en helicòpter des de la platja d'un veí de Pineda amb aturada càrdiorespiratòria

Fotos: Policia Local Pineda i Ràdio Pineda

 

Un helicòpter del SEM va aterrar ahir al vespre a la platja per traslladar a l'hospital un home veí de Pineda que va patir una aturada càrdio respiratòria. Va ser al costat del pas a nivell de l'estació. La intervenció dels serveis sanitaris va fer possible estabilitzar l'home afectat, i van decidir traslladar-lo en helicòpter a l'hospital, on està ingressat per la seva recuperació. A més de les ambulàncies del SEM i els Bombers, la Policia Local de Pineda va intervenir per facilitar l'aterratge de l'helicòpter a la platja. Un jove socorrista de Malgrat que estava fent esport va atendre l'home fins que van arribar les ambulàncies.


1

Era un moment en què a la zona de la platja dels Pescadors hi havia molta gent passejant i fent esport, i van veure les ambulàncies i després l'helicòpter. La filla de l'home ingressat ha fet aquest matí un agraïment a través de Ràdio Pineda, a la pàgina de Facebook, a tot l'equip de les ambulàncies, policia, bombers, l'helicòpter i també al jove socorrista que el va ajudar. També ha agraït tots els missatges d'ànim i les mostres d'afecte que li han transmès a través de la notícia que Ràdio Pineda va penjar al facebook ahir al vespre. Ha dit que transmitirà al seu pare els missatges per donar-li força en la seva recuperació.


 

«Gracias a todos por vuestras muestras de cariño y preocupacion, se lo transmitire para que le de fuerzas y salga... mil gracias. Y muchisimas gracias a ese chico socorrista al equipo de ambulancias policia bomberos y helicoptero por atenderlo tan rápido.»

 

1