Vés al contingut
1

Aquest any es farà una campanya intensiva de la vacunació de la grip a tots els ambulatoris

Aquest any es farà una campanya intensiva de la vacunació de la grip a tots els ambulatoris. Ho ha anunciat el director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella.

 

Ha explicat que cal “protegir les persones de major risc, aquelles que, si agafen els virus, possiblement hauran de ser ingressades als hospitals. Per tant aquest any la vacunació de la grip serà intensiva, no només entre aquest sector sinó també entre el seu entorn, i això inclou famílies i cuidadors.

 

El director del Servei Català de la Salut, també ha dit que s'intensificarà la vacunació entre els professionals sanitaris, residències, mestres , mossos d’esquadra, policies locals ...en definitiva a tots aquells serveis essencials”.

 

Comella, a més, ha anunciat un Pla d’accions dirigit al col·lectiu de risc que “arran de la pandèmia, poden tenir seqüeles; deteriorament cognitiu, problemes de motricitat o de salut mental". El director del Servei Català de la Salut ha recordat que aquest grup de risc està xifrat en 616.000 persones de risc molt alt.