Vés al contingut
1

La Creu Roja inicia una campanya per sensibilitzar els joves davant la COVID-19

La campanya també es du a terme a Pineda , Calella i Malgrat de Mar. És una acció que ha encarregat el Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya a l’entitat per tal de desplegar un pla per disminuir el risc de contagi en les trobades d’oci nocturn dels joves durant l’estiu.

L’acció s’engega prioritàriament als municipis costaners on hi ha major afluència de grups d’adolescents i joves, amb una major densitat poblacional i on es concentren espais de major risc vinculades a l’oci nocturn, atès l’increment de positius entre franges d’edat més joves durant les últimes setmanes. Els equips de prevenció sortiran al carrer a partir de les 20h. i recorreran les zones de major afluència fins la matinada, de dilluns a diumenge.

La iniciativa vol reduir el risc de contagi entre els joves després que s’hagi percebut un cert relaxament de les mesures per prevenir la COVID—19 durant l’estiu entre aquest col·lectiu. Així doncs, els joves informadors detectaran conductes de risc, procuraran corregir-les i també repartiran material informatiu i mascaretes protectores.

 

1
 

 

#COVIDspoiler

Paral·lelament a les accions de carrer, també es durà a terme una acció de sensibilització a les xarxes socials, per tal d’amplificar la difusió del missatge a través de misstges informatives amb consells de prevenció. L’etiqueta de l’acció és #COVIDSPOILER i apareixerà en xarxes socials amb major presència d’aquest públic, com ara Instagram, Tik Tok, Spotify, Twitter o Youtube.

 

Fotos: Creu Roja Alt Maresme