Vés al contingut
1

Can Xaubet adapta les seves instal.lacions i activitats a la situació arran de la Covid-19

Foto d'arxiu

 

Escolta aquí l'entrevista a Sílvia Piedra

 

Actualment el Complex Esportiu de Can Xaubet porta a terme tot un seguit d'activitats esportives, tenint en compte la situació de pandèmia. La responsable d'administració de Can Xaubet, Sandra Piedra, ha dit que hi ha programades gairebé 150 activitats diferents i les més destacades són les activitats relacionades amb la natació i el zumba, entre altres.

Sandra Piedra també ha dit que s'han pres mesures de protecció seguint les instruccions de la Secretaria d'Esports de la Generalitat. Ha explicat que s'ha reduït l'aforament, l'ús de la mascareta és obligatori a les zones comuns i es desinfecta tot el material a més de prendre la temperatura abans de cada activitat, als treballadors i usuaris.

 

Diversos socis del complex han manifestat que preferirien que se'ls prengués la temperatura just a l'entrada de les instal.lacions. Des de la Regidora d'Esports s'assegura que s'ha adaptat el protocol i s'apliquen totes les mesures implantades. Tothom ha de fer servir la mascareta en tot el complex fins que comença l'activitat esportiva i s'han reduït els aforaments a les sales.