Vés al contingut
1

La vacunació de la grip a Pineda comença dilluns i es farà als dos casals d'avis, a Pineda Centre i a Poblenou

 

 

El CAP de Pineda fa una crida a la població de risc a vacunar-se. Podeu demanar hora per vacunar-vos al telèfon 93 326 89 01, al CAP o també a www.gencat.cat/ics

 

Mar Masvidal, adjunta de direcció de l'Àrea Bàsica de Salut de Pineda, Poblenou i Santa Susanna ha dit que «s'han habilitat els dos espais per començar la vacunació el dilluns». En el cas de Santa Susanna serà al Centre Cívic de la població. Ha recordat que enguany, més que mai, es demana «als grups de risc que es vacunin: les persones de 60 anys en endavant, i també per persones adultes i infants amb malalties cròniques (hipertensió diabetis, cardiopaties, immuno-supressió, obesitat mòrbida, anèmies,...)

Els infants dels grups de risc que s'han de vacunar, ho faran al consultori de Poblenou i no als casals d'avis.

10L'adjunta de direcció de l'Àrea Bàsica de Salut ha afegit que «quan es demana hora el sistema ja deriva a un punt i una hora per fer la vacunació i el millor sempre és tenir-ho programat». Les persones que hagin pogut passar la COPVID-19 i pertanyen a grups de risc, també està indicada la vacunació antigripal.

 

1

 

 

 

Els dos casals d'avis, punt de vacunació de la grip estacional

L'Ajuntament de Pineda ha cedit al Departament de Salut els dos casals d'avis per la vacunació de la grip. L'alcalde, Xavier Amor, ha anunciat que ja tenen la logística preparada i ho posen a disposició de l'Àrea Bàsica de salut de Pineda perquè allà es puguin fer les vacunacions de la grip. Ha dit que és una bona decisió, i per tant, l'Ajuntament cedirà aquests espais, igual que fan amb les donacions de sang.

 

Xavier Amor ha volgut recordar també que la vacunació de la grip és una vacunació de gent sana. Ha explicat que la proposta del Departament de Salut és encertada, per no tensionar més els espasis dels ambulatoris, com és el cas del CAP de Pineda i el dispensari de Poblenou. Per això ha dit que «l'Ajuntament cedeix tota la logística per fer-ho possible».

 

1