Vés al contingut
1

Pineda té grups confinats per COVID-19 a quatre escoles de primària, als tres instituts i a una llar d'infants

Les escoles on hi ha grups confinats són Jaume I (3), Montpalau (1) i Poblenou(1). També avui, segons ha confirmat la direcció del centre, s'han confinat dos grups a l'Escola Aloc, que encara no estan comptabilitzats a la web d'Ensenyament.

Els tres instituts de Pineda tenen també grups confinats: l'Institut Euclides (3), el Joan Coromines (1) i l'institut Pineda (1).

També té un grup confinat l'Escola Bressol de Mar. Recordem que Pineda té 17 centres educatius, la resta sense grups confinats.

 

 

Dades oficials extretes del Departament d'Ensenyament, que es van actualitzant en aquest enllaç:

http://ensenyament.gencat.cat/ca/actualitat/escolasegura/tracacovid/dades-covid19-centres/#/

 

 

El gestor COVID-19 a l'Àrea Bàsica de Salut de Pineda, Ramon Hernàndez, ha dit a Ràdio Pineda que des de l'ambulatori es fa seguiment de tots els casos, en coordinació amb els centres educatius, i es valora quins grups és necessari confinar. El gestor COVID-19 a l'Àrea Bàsica de Salut de Pineda, Ramon Hernàndez, ha volgut donar un missatge de tranquil·litat, malgrat ha dit que "enten la preocupació dels pares i mares". Ha dit que les coses s'estan fent bé i ha destacat l'esforç dels centres educatius, i la bona col·laboració amb els serveis de Salut. El gestor COVID-19 a l'Àrea Bàsica de Salut de Pineda, Ramon Hernàndez,ha participat al programa Salut i Més de Ràdio Pineda, que emetem els dimecres al migdia