Vés al contingut
1

Federació Catalana de Futbol al Maresme: «la incidència de la pandèmia en l'esport maresmenc és mínima»

Escolta AQUÍ el programa

 

Aquest passat cap de setmana ha estat el primer sense competicions esportives no professionals a Catalunya, una mesura presa per la Generalitat per minoritzar l'expansió de la pandèmia.

 

El delegat de la Federació Catalana de Futbol al Maresme, Antonio Jiménez, ha explicat que «ha estat difícil comunicar aquesta decisió als clubs», però què «calia adoptar aquestes mesures per mirar de rebaixar la situació». Antonio Jiménez també ha fet un agraïment als clubs «perquè estan actuant molt bé seguint el protocol», i demana a l'afició seguir també les mesures.

 

 

En aquest aspecte, el delegat de La Federació Catalana de Futbol al Maresme ha parlat sobre «la poca incidència que ha tingut la pandèmia en l'esport al Maresme».

 

La suspensió dels partits s'allargarà fins a finals del mes d'octubre, però això no afecta els entrenaments, que com ha dit el delegat Antonio Jiménez «seguiran com sempre, seguint les mesures de seguretat entre els equips del mateix club». Des de la Federació també encoratgen a seguir complint les mesures de seguretat i d'higiene per minimitzar el risc de contagi.

 

Podeu recuperar l'entrevista al delegat de la FCF al Maresme, Antonio Jiménez, al programa Minut 30, al portal de ràdio a la carta de Ràdio Pineda o a l'aplicació mòbil.