Vés al contingut
Aquahotel FC Pineda

Els equips Cadet A i B i Aleví A de l'Aquahotel FC poden pujar de categoria

Els equips d'Aleví B i C de l'Aqua Hotel Futbol Club s'han proclamat campions de lliga les seves categories aquest cap de setmana. Per tant, ara passaran a ser equips de Cadet a l'espera dels partits que es jugaran aquest dissabte i diumenge. Eloi Moreno, coordinador del club, ha explicat que els equips estan molt contents de la temporada i esperen poden guanyar els partits que resten. El partit del Cadet A contra el Canet es jugarà dissabte a 2/4 d'1 a Can Xaubet.

Joc net

La campanya 'Joc net' vol arribar a tots els camps de futbol del Maresme

La Federació Catalana de Futbol porta a terme des de fa 5 anys la campanya 'Joc Net'. Consisteix en fomentar el bon esport i que al camps de futbol o pavellons no hi hagin aldarulls dels pares, que respectin al arbitres i les decisions dels entrenadors. Antonio Jiménez directiu delegat al Maresme ha dit que el club es pren seriosament aquesta campanya i a la comarca, els clubs la fomenten. El lema d'aquesta campanya és «Respecteu la nostra il·lusió» i els jugadors surten al inici del partit amb amb una bandera amb aquest lema.

Els més petits de l'AquaHotel

L'AquaHotel FC aposta pel futbol base

L'AquaHotel FC s'ha estrenat aquesta temporada a Pineda apostant pel futbol base. El seu objectiu és la formació i consolidar-se al Maresme i a nivell de Catalunya, segons ha explicat el coordinador del club, Eloi Moreno. Els més petits són l'escoleta, abans del pre-benjamí, i fins al juvenil. Eloi Moreno ha dit que formen jugadors i que volen a nens que els apassioni aquest esport.

Els entrenaments de l'AquaHotel FC son dilluns al camp de futbol de Can Xaubet i de dimarts a divendres al Camp de Futbol F7 ''Can Feliu de Manola''

Foto: AquaHotel FC

Subscriu-te a futbol