Vés al contingut
1

El nou equip femení de l'Aqua Hotel de Pineda, cada cop més consolidat

L'Aquahotel Futbol Club aposta des d'aquesta temporada per un equip de futbol femení. Han format un equip que juga a la Segona Divisió, i estan fent un bon paper, malgrat que és una categoria complicada. Moltes de les jugadores abans jugaven a futbol 7 o futbol sala, i s'estrenen en futbol 11. Ara estan molt contentes de jugar a futbol, en un equip femení, ja que fins categories inferiors podien jugar en equips mixtes, però després no podien seguir al club. Ara, amb el nou projecte, animen a altres noies a trobar la seva passió. Així ho han dit a Ràdio Pineda l’Aina, l’Adae, la Lluna i la Rin, jugadores de l'equip.

 

Escolta AQUÍ el programa

 

Les jugadores han participat al programa d’esports de Ràdio Pineda, Minut 30. Han explicat que «no van dubtar ni un segon en assistir a l'entrament de provar, que el club va anunciar via Instagram, convidant a noies a fer un entrenament de prova»

 

L'Aina, l'Adae, la Lluna i la Rin, estan molt agraïdes amb l'AquaHotel Futbol Club per l'oportunitat que els hi han ofert i el suport cada cap de setmana. L'Aqua Hotel Futbol Club té com a objectiu per la propera temporada ampliar categories inferiors com infantil, aleví i cadet.

 

1