Vés al contingut
1

El Centre Cultural pinedenc ajorna 'sine die' la Gala de Cloenda del Concurs

Foto: Ester Deprius, presidenta del CCR, en una entrevista recent

 

La Junta del CCR ha acordat ajornar sine díe l'acte de cloenda i lliurament de Premis del 40è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar, programada pel proper dia 21 de novembre. El Centre Cultural prefereix esperar a que les coses millorin, que no pas fer un acte de cloenda a porta tancada. Defensen que «la Gala de Cloenda s'ha de fer de la millor manera i tal i com les Companyies es mereixen».

 

 

El 40è Concurs de Teatre es va celebrar, amb tota normalitat els mesos de gener i febrer passats i dues setmanes després es confinava a la població i es va donar per acabada la temporada de teatre. Ara, davant la incertesa de la situació, tampoc s'ha pogut començar la nova temporada, i s'han hagut d'ajornar, primer la Diada del Centre, i la Gala de Cloenda del Concurs.

 

Activitat al CCR

Actualment la Companyia del Centre està fent assajos reduïts dels "Pastorets, el musical" i dels "Pastorets, Pastorrats i viceversa", programats pel proper Nadal.

També el Centre Cultural, ha presentat les bases del 41è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar, que es celebrarà del 28 de febrer al 28 de març del 2021.

 

En les properes setmanes, i depenent de com vagin els aconteixements i les noves mesures, informaran dels dies i hores de les representacions dels Pastorets i Pastorrats.