Vés al contingut
1

El Mag Lari enceta la nova programació de l'Auditori

 

Dissabte es presenta l'espectacle 'Una nit amb el Mag Lari' i es faran dos passis, un a les 4 de la tarda i l'altre a les 7 de la tarda. Cal prestar atenció, perquè el passi de les 4 era inicialment pensat per 2/4 de 10 del vespre però ha canviat arran del toc de queda s'ha passat a fer la funció a les 4.

Més informació sobre entrades a www.auditoripineda.cat

 

1

 

L'Auditori torna amb la programació de tardor aplicant mesures de seguretat

L'Auditori de Pineda recupera els espectacles oberts al públic, després de suspendre la seva programació el semestre passat a causa de la Covid-19. Ho farà aplicant «totes les mesures de protecció i contra la propagació de la Covid-19», informa l'Ajuntament de Pineda en un comunicat.

 

L'Auditori ha aplicat les diverses mesures establertes pel món de la cultura i els espectacles. Ha reduït l'aforament i ha programat més sessions per alguns dels espectacles, per tal de mantenir el distanciament entre persones. L’accés al recinte estarà controlat i durant l’espectacle el públic haurà de dur mascareta.

 

Podeu adquirir les entrades al web www.auditoripineda.cat. Només es podran adquirir 4 entrades per persona, per tal de garantir distàncies. Com a novetat, caldrà facilitar el nom i un telèfon de contacte per poder realitzar la traçabilitat si es donés el cas.

 

Cinc cites especials a l'Auditori de Pineda

La programació portarà a Pineda cinc espectacles de temàtica diversa, com ara màgia i música, apte per tots els públics. El Mag Lari serà l'encarregat d'encetar aquest cicle d'espectacles el 31 d'octubre. Es faran dues sessions, una a les 4 de la tarda i l'altre a les 7 de la tarda.

 

La programació continuarà el divendres 13 de novembre amb una cita musical amb el quartet de corda i veu «Una, cordes i veu» amb el seu espectacle amb el títol «Una y el Universo».

 

El cicle d'actuacions continuarà el 29 de novembre amb la Companyia Pep Bou i l'espectacle «Clinc!», una història d'il·lusió i de creixement personal.

 

De cara a les festes, es faran dos espectacles per donar la benvinguda al Nadal. El 12 de desembre arribarà a l'Auditori el musical familiar «Nit de Reis», de la Roda Produccions.

I per últim, la Big Band Jazz Maresme oferirà un concert de Nadal amb Marian Barahona, amb un repertori nadalenc. Farà dues sessions i la recaptació dels concerts serà en benefici de la Campanya de Joguines de Càritas, Creu Roja i Ràdio Pineda.