Vés al contingut
1

22 persones denunciades a Pineda durant el segon cap de setmana de confinament municipal


 


 

La Policia Local ha tornat a controlar els accessos d’entrada i sortida del municipi per evitar els desplaçaments no justificats.


 

Durant aquest segon cap de setmana de confinament perimetral la Policia Local de Pineda ha tornat controlar l’accés i la sortida del municipi per evitar desplaçaments no permesos. En aquesta ocasió s’han denunciat a 22 persones. D’aquestes denúncies, un total de 16 han estat per a persones que no podien justificar el canvi de municipi. Les sis denúncies restants s’han interposat per saltar-se el confinament nocturn. A aquestes últimes denúncies s’hi han de sumar les 9 interposades durant tota la setmana per saltar-se la prohibició de desplaçaments i mobilitat per vies públiques entre les 22 i les 6 hores.


 

A partir de les 6 del matí d’aquest dilluns s’ha aixecat el confinament perimetral municipal i ja es pot sortir i entrar del municipi lliurement. Amb tot, es recomana evitar al màxim els desplaçaments i la interacció social. Tot sembla indicar que aquest confinament tornarà a estar vigent durant els dos propers caps de setmana.