Vés al contingut
4

Ricard Furones director de l'escola Jaume I: 'Estem bé, tranquils, l'escola està oberta i funcionant. Estem aprenent dia a dia'

Fotos: Escola Jaume I

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Ricard Furones

 

 

Aquest divendres hem entrevistat al director de l'escola Jaume I Ricard Furones al cicle de trucades que fem ,a Ràdio Pineda aquests dies, a les escoles del municipi. Ricard Furones ha fet una valoració positiva d'aquest primer trimestre de curs marcat per la pandèmia. Ha dit que la situació actual és un aprenentatge diari.

 

1

Ricard Furones, director de l'escola Jaume I

 

 

Ricard Furones ha explicat que han funcionat molt bé totes les mesures aplicades a l'escola. L'adaptació dels nens i nenes ha estat molt positiva i també ha volgut l'agrair l'esforç de les famílies, de l'Ajuntament, del departament que ha fet un sobre-esforç en inversió i personal i també ha tingut paraules d'agraïment pel professorat del centre. Sobretot ha volgut felicitar a tots els nens i nenes de l'escola per la seva actitud i adaptació a les mesures aplicades.

 

2

Alumnes de l'escola Jaume I al pati

 

 

 

3

 

 

Tota l'entrevista al director de l'escola Jaume I Ricard Furones la podeu tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta web: www.radiopineda.cat/anem a l'escola.

 

 

El proper dilluns entrevistarem a la directora de l'escola FEDAC Pineda Mare de Déu del Roser Paqui Torres.