Vés al contingut
1

Paqui Torres directora de l'escola FEDAC Pineda Mare de Déu del Roser: 'Estem bé i amb ganes de celebrar el Nadal encara que sigui diferent'

Fotos: Escola FEDAC Pineda Mare de Déu del Roser

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Paqui Torres

 

 

 

Avui dilluns hem entrevistat a la directora de l'escola FEDAC Pineda Mare de Déu del Roser. Aquests dies estem trucant als centres escolars de Pineda per fer valoració d'aquest primer trimestre de curs marcat per la pandèmia. Paqui Torres ha explicat que actualment estan bé i que, arran de l'experiència del confinament del mes de març, durant l'estiu van poder planificar el nou curs per tal que els alumnes poguessin seguir treballant els continguts des de casa, si els confinaven.

 

1

Paqui Torres directora de l'escola FEDAC Pineda Mare de Déu del Roser

 

 

Ha dit que els primers dies es va prioritzar la part emocional dels alumnes. També els hi han ampliat l'aprenentatge sobre l'ús de les noves tecnologies per deixar tasques preparades i garantir la continuïtat de les classes en cas de confinament.

 

2

 

 

Tota l'entrevista a la directora de l'escola FEDAC Pineda Mare de Déu del Roser Paqui Torres la podeu tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta web: www.radiopineda.cat/anem a l'escola.

 

 

Demà dimarts entrevistarem a la directora de l'escola Aloc Neus Basart.