Vés al contingut
4

Neus Basart directora de l'escola Aloc: 'Estem una mica tristos perquè hem hagut de confinar un grup aquesta setmana que celebrem el Nadal a l'escola

Fotos: Escola Aloc

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Neus Basart, directora de l'escola Aloc

 

 

 

Ràdio Pineda entrevista aquests dies als directors i directores de les escoles de Pineda per fer valoració d'aquest primer trimestre de curs marcat per la pandèmia. Avui dimarts hem entrevistat a la directora de l'escola Aloc Neus Basart i ha explicat que la situació actual a l'escola es bona tot i que aquesta setmana han hagut de confinar un grup.

 

 

1

Neus Basart directora de l'escola Aloc.

 

 

Neus Basart ha fet una valoració positiva del trimestre i ha dit que tant professors com alumnes s'han adaptat molt bé als canvis i a les noves rutines.

 

2

Alumnes de l'escola Aloc a l'aula.

 

 

La directorta de l'escola Aloc Neus Basart ha explicat a Ràdio Pineda que la primera setmana de curs va ser molt caòtica perquè constantment hi havia molts canvis però, finalment, el dia a dia els ha ajudat a adaptar les millors mesures pel centre.

 

2

Un racó del pati de l'escola Aloc

 

 

 

Tota l'entrevista a la directora de l'escola Aloc Neus Basart la podeu tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta web: www.radiopineda.cat/anem a l'escola.

 

 

Demà dimecres entrevistarem a la directora de l'escola Mediterrània Marta Guirao.