Vés al contingut
1

Marta Campo, de Junts Autisme: "En la campanya de Nadal més difícil estem rebent més suport que mai"

"Aquest Nadal vivim-lo Junts" és el lema de la campanya de Nadal de l'entitat solidària del Maresme Junts Autisme. Aquesta ONG pertany a la Federació Catalana d'Autisme i dóna suport als infants, joves i famílies amb autisme de la comarca. Han participat al programa Salut i Més de Ràdio Pineda, on han explicat que la Covid-19 ha afectat molt a les entitats socials, que com la seva, treballen per a donar suport a persones amb autisme.

 

ESCOLTA AQUÍ EL PROGRAMA Salut i Més amb Junts Autisme

 

Marta Campo, portaveu de l'ONG, ha dit que "Ni res ni ningú aconseguirà treure'ns l'esperit de Nadal!" i que segueixen "al peu del canó per aconseguir un futur inclusiu per a les persones amb autisme". La campanya de Nadal està plena de simbolisme. Els infants i joves de l'entitat han preparat uns estels per l'arbre de Nadal que es poden dividir en dos fragments. Un fragment és per la persona que fa un donatiu i l'altre fragment del mateix estel és per un nen o nena de la fundació. Tots els infants i joves es faran una fotografia, cadascú amb el seu estel, i es farà una sola imatge amb tots.

 

 

Ha demanat suport compartint la campanya per xarxes i també suport econòmic. L'objectiu són recollir 3.000€ i ja superen els 2.000€ en aportacions. Els donatius es fan a través de la plataforma "mi grano de arena" o bé a través de bizum. Podeu trobar-ho facilment a la plataforma Mi grano de arena posant al cercador "Junts Autisme".

https://www.migranodearena.org/reto/salvemos-la-navidad-de-los-ninos-de…

 

 

1