Vés al contingut
1

Pere Gómez, CCR: "Aquesta estrena dels Pastorets no l'oblidarem"

Fotos de l'estrena: Joan Caimel

 

Estrenats els Pastorets del Nadal de la Pandèmia. Amb mascaretes i aforament limitat, però amb molta il·lusió per part de la companyia del Centre en mantenir aquesta tradició. Un dels directors de l'obra, Pere Gómez, ha explicat a Ràdio Pineda que han viscut l'estrena de forma especial, i més després de deu mesos sense poder aixecar el teló al Centre. També han mantingut la tradició d'estrenar els Pastorets el dia de Nadal, un dels pocs llocs de Catalunya on es fa. Pere Gómez ha explicat que ha estat una estrena especial: "Des de l'escenari veiem el públic amb mascareta, les files de seients senyalitzades on no es podia asseure ningú, crec que no ho oblidarem".

1

 

1

1

 

Enguany s'anomenen 'Els Pastorets Zoom, Zoom, Zoom' en referència a les moltes reunions de preparació que han hagut de fer per internet, via Zoom. Certament són uns Pastorets diferents ja que la normativa COVID només permet 20 actors i actrius a l'escenari i la durada de la representació també és més curta, 1hora i mitja, i sense entre-acte.

1

 

'Els Pastorets Zoom, Zoom, Zoom' es podran veure també els dies 2 i 3 de gener (dissabte i diumenge que ve), i també el dia de Reis a les 6 de la tarda. Entrades a la venda al web: www.ccrpineda.com

 

1