Vés al contingut
1

Cribratge a llarga estada de l’Hospital de Calella després de registrar 2 positius entre els ingressats

 


 

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’informa que s’ha portat a terme un cribratge a un total de 18 pacients de la unitat de llarga estada (recurs sociosanitari) de l’Hospital de Calella després d’haver detectat dos casos positius per Covid-19 entre les persones hospitalitzades. Aquests dos pacients havien presentat símptomes lleus, aquest dilluns, i s’ha procedit a realitzar-los la PCR, que ha resultat ser positiva en ambdós casos.


 

Es suspenen les visites fins a nou avís

Donades les circumstàncies, les visites a aquesta unitat queden suspeses temporalment i fins a nou avís. A la planta de llarga estada actualment hi ha un total de 28 pacients ingressats, se’ls hi ha realitzat la prova de detecció de la Covid-19 a tots, menys a vuit d’ells, ja que han passat la malaltia amb anterioritat i, per tant, han generat anticossos. En aquests moments, s’està pendent de nous resultats.

La planta de llarga estada s’ha sectoritzat i els pacients positius s’han aïllat a la mateixa planta, protegint d’aquesta manera a aquells que no estan afectats. Així mateix i a banda del cribratge als pacients, també es portarà a terme un cribratge als 30 professionals de la planta.