Vés al contingut
1

La PIMEC Comerç demana al Govern que posi mesures menys restrictives pel sector

 


 

Asseguren que «arran de les darreres restriccions per fer front a la pandèmia perjudiquen greument al sector, sobretot en plena campanya de rebaixes». Asseguren que «el comerç està fermament compromès en ajudar a la contenció de la pandèmia, per això ha adoptat totes les mesures proposades pel Procicat i les duu a terme amb exigència i rigor, tot i suposar un increment notable de les despeses».

Però demanen que se'ls tingui més en compte a l’hora de prendre decisions pel que fa a les eventuals limitacions que els afecten. També demana que arribin els ajuts compromesos i que es prioritzi la seva continuïtat.


 

Estan en desacord amb el confinaments municipals ja que segon asseguren «de vegades són les ciutats veïnes les que aglutinen la major part del comerç d'algunes zones de Catalunya». També critiquen que tancament del petit comerç no essencial durant els caps de setmana i diuen que agreuja encara més la difícil situació del sector amb les pèrdues econòmiques que els suposa no poder obrir en plena temporada de rebaixes.