Vés al contingut
1

Diego Sánchez (PP): «Fer eleccions és urgent però la situació de la pandèmia aconsella dur-les a terme més endavant tot i que jurídicament s'haurà d'estudiar»

Foto d'arxiu.

 

Escolta aquí l'entrevista

 

El portaveu del PP a Pineda, Diego Sánchez, també ha estat entrevistat per Ràdio Pineda i ha dit que «unes eleccions són urgents però la situació de la pandèmia ho fa difícil». Ha defensat «ajornar-les tot i estar subjectes al que pugui finalment la JEC després de rebre alguns recursos». Ha dit que «malauradament hi ha criteris polítics per fer el canvi de data, que han influït en la seva defensa»

També ha dit que «la situació és nova i no està contemplada en la llei i per això ningú sap dir a data d'avui si pot prosperar el recurs o no». Ha afegit que «hi ha més criteris polítics que no sanitaris tot i la situació alarmant de la pandèmia a Catalunya». Ha dit que «considera trist que hi hagi més criteris de rèdit personal i polític més que no pas de caràcter sanitari». Ha afegit que «igualment estan preparats per afrontar les eleccions en qualsevol moment».


 

El Partit Popular no té representació a l'Ajuntament de Pineda però sí té secció local, a més de representació al Parlament de Catalunya.