Vés al contingut
1

L'Àrea Bàsica de Salut demana prevenció davant l'expansió de la Covid-19

Raquel Masvidal és la referent de gestió i serveis de l'Àrea Bàsica de Salut (Pineda, Poblenou i Santa Susanna). En una entrevista a Ràdio Pineda ha explicat que es pot anar al CAP de forma presencial però només si és imprescindible. També es pot demanar atenció fer per telèfon directament als tres centres de l'ABS,  al telèfon centralitzat de CatSalut 93 326 89 01, o bé al 061, el telèfon de Salut Respon. A més, per internet.

 

Raquel Masvidal demana que els pacients que vagin presencialment al CAP arribin a l'hora justa, i no poden anar-hi acompanyats excepte si són persones amb mobilitat reduïda o infants. Els positius de Covid-19 no poden anar al centre, han de trucar per telèfon. Mentrestant, la directora de l'ABS de Pineda, Adriana Ramos, ha animant a tothom a donar-se d'alta a la plataforma 'La meva salut'. Ha dit que facilita molt la comunicació i la informació i els tràmits. És molt fàcil fer-ho a través de

https://lamevasalut.gencat.cat/web/cps/welcome

 

1

 

També han demanat comprensió en una «etapa molt complicada a l'entorn sanitari» i han assegurat que «treballen per estar prop de la gent però amb la màxima seguretat de prevenció tant pels sanitaris com pels propis pacients». L'ABS de Pineda també tindrà una nova centraleta per donar un millor servei a la població.

 

La vacunació contra COVID-19 arriba al personal de l'ABS Pineda

Mentrestant aquests dies s'ha vacunat al personal de l'ABS Pineda, seguint la planificació que s'està duent a terme a Catalunya i al conjunt de l'Estat. Ara s'està a l'espera de la segona dosi per les quatre refidències de gent gran, on ja està tothom vacunat. També des de l'ABS informaran quan la vacuna arribi a més sectors de la població i com serà el funcionament per vacunar-se, una informació que també donaran a través de Ràdio Pineda.

 

1
El personal de l'ABS ja s'ha vacunat. (Muntatge de Ràdio Pineda amb fotos cedides pel CAP)