Vés al contingut
1

Meritxell Budó (Junts x Cat): "Volem governar el país per sortir d'aquesta crisi i fer efectiu el mandat de l'1 d'Octubre"

 

Escolta aquí l'entrevista

 

Ràdio Pineda ha entrevistat a Meritxell Budó, número 6 de les llistes per Barcelona de Junts per Catalunya. En l'entrevista, ha defensat que la voluntat de Junts és «governar el país per sortir d'aquesta crisi sanitària, econòmica i social», però alhora, «per construir la República Catalana, fent efectiu el mandat de l'1 d'Octubre». Meritxell Budó ha explicat que cal posar també tots els esforços «en pensar en la Catalunya del futur, i plantejar necessitats del país per ser capdavanters en innovació, el coneixement i digitalització. Alhora, ha dit que la medicina i la protecció socials també són prioritats, i repensar-ho de la mà dels experts, «perquè hi ha molt recorregut a fer». La candidata ha dit que són qüestions que «no s'han de fer des d'un despatx, sinó comptant amb la societat civil i tots els sectors». Ha dit que Junts per Catalunya garanteixen un govern independentista.

 

1

 

Meritxell Budó ha destacat també la tasca de l'equip de Junts per Catalunya a Pineda «perquè segueixin treballant al municipi com ho estan fent, ja que Catalunya es construeix també des dels ajuntaments», i els ha agraït la voluntat de treballar pel poble.