Vés al contingut
1

El senador del PP Javier Maroto diu a Pineda que «votar el PP és votar el partit de la raó, el sentit comú, la moderació i del sentir-se català i espanyol»

 

Fotos: Ràdio Pineda.


 

El portaveu dels senadors del PP, Javier Marato ha visitat avui Pineda i la seu del PP local per reunir-se també amb la FAGEM, i el president dels Empresaris pinedencs, Juanjo Jiménez. Durant una reunió han estat parlant de les dificultats que té el sector i les formes per a poder donar suport al teixit empresarial. També ha tingut unes paraules amb persones del sector de l'hosteleria, que també ha explicat les dificultats per les que passa. També tenia prevista una reunió amb el sector hoteler.


Javier Maroto també ha parlat en clau electoral i ha dit que «el PP està preocupat pels resultats electorals per evitar també els virus de l'independentisme i el populisme». Ha dit que «el PP és el partit de la raó, el sentit comú i la moderació i del sentir-se català i espanyol». Ha afegit que «el vot es pot polaritzar, en unes eleccions molt estranyes» i ha dit que «alguns partits faran el contrari del que prometen» i per això ha demanat el vot per Alejandro Fernández. Ha carregat també contra el candidat Illa del que ha dit que «té l'encàrrec de subjectar ERC a Catalunya per pagar el favor fet a Madrid» i ha afegit que «el PP són l'alternativa» i per això ha demanat «ser més forts que mai». També ha carregat contra «el populisme de Vox i de Catalunya en Comú» segons ha dit textualment.

 

1


 

També ha dit que «caldrà pensar molt bé com ha de ser la temporada turística» i ha dit que «l'hosteleria pateix angoixa» i per això, ha demanat ajuts directes des de la Generalitat i també des del govern central. Ha afegit que «els diners que arribin d'Europa han de dedicar-se directament a les famílies i empreses que més ho pateixen». També ha criticat algunes de les despeses que ha fet la Generalitat com ara llençar satèl.lits a l'espai.

Finalment ha dit que Alejandro Fernández coneix bé els problemes que té Catalunya i ha afegit que «el PP ha salvat el país arran de la crisi econòmica del 2008» i ha afegit que «el candidat del PP és honest i transparent i intel.ligent».


 

Javier Maroto és el portaveu dels senadors del PP a Madrid i entre altres càrrecs, va ser alcalde de Vitòria, al País Basc.