Vés al contingut
1

Junts per Catalunya guanya al Maresme i ERC queda a molt poca diferència de vots

 

Junts guanya en número de vots al Maresme amb gairebé 41.000 vots i el 23,2% dels sufragis. La segona força ha estat ERC amb el 22,8% a molt poca distància. El PSC tercera força amb gairebé el 20% dels vots i Vox ha estat quarta força amb el 7,8% dels vots. A continuació i per aquest ordre de més a menys, la CUP, En Comú Podem, Ciutadans, el PP i el PDeCAT.


 

Santa Susanna

ERC s'ha imposat a Santa Susanna. Aragonès ha obtingut el 22,7% dels vots. Junts ha aconseguit el 19,7% dels vots al municipi. El PSC és tercera força, amb el 17,8% dels vots.


 

Calella

Victòria de Junts per Catalunya a Calella malgrat perdre 3,4 punts respecte a les últimes eleccions al Parlament. Borràs com a candidata a la presidència, ha obtingut el suport del 26,2% i Junts s'ha imposat a ERC, que ha quedat segona. Els republicans han aconseguit el 24,1% dels vots. El PSC és tercera força al municipi, amb el 17,5% dels vots.


 

Sant Pol

Junts per Catalunya torna a guanyar a Sant Pol de Mar. El partit de Laura Borràs guanya la batalla a ERC, que ha quedat segona amb 13 punts menys. El PSC és tercera força a la població amb el 10,8% dels vots.


 

Malgrat de Mar

El PSC, amb Illa com a candidat a la presidència, millora els resultats del 2017 a Malgrat de Mar i aconsegueix la victòria. Els socialistes han obtingut el 24,8% dels vots, 10,8 punts més que els republicans. Esquerra Republicana de Catalunya ha aconseguit el suport del 23,4% dels veïns. La tercera força és JUNTS, amb el 19,2%. I aquesta vegada, el partit més votat el 2017 a la població, Cs, ha baixat fins a la setena posició, amb el 4,8% del suport.


 

Palafolls

El PSC millora els resultats del 2017 a Palafolls i aconsegueix la victòria. Els socialistes han obtingut el 24,8% dels vots, 11,8 punts més que els republicans. La tercera força és JUNTS, amb el 15,8%.


 

Tordera

ERC s'ha imposat a Tordera, amb Aragonès com a candidat a la presidència de la Generalitat. Aragonès ha obtingut el 25,6% dels vots. Junts ha aconseguit el 22,8% dels vots al municipi. El PSC és tercera força, amb el 19,7% dels vots. I aquesta vegada, el partit més votat el 2017 a la població, Cs, ha baixat fins a la sisena posició, amb el 5,4% del suport.


 

Mataró

El PSC s'ha imposat a Mataró, amb Illa com a candidat a la presidència de la Generalitat. Illa ha obtingut el 24,7% dels vots, 10 punts més que el 2017. La segona força més votada al municipi ha estat ERC, amb Aragonès com a candidat i amb el 20,1% dels vots. JUNTS, tercer, amb el 18,6% dels suports. Vox és la quarta força a la capital del Maresme.