Vés al contingut
1

L'ampliació de l'àrea de consultes del Dispensari de Poblenou avança a bon ritme i estarà a punt després de Setmana Santa

Les obres d'ampliació de l'àrea de consultes del Dispensari de Poblenou avancen a bon ritme i estaran a punt després de Setmana Santa. Les obres permetran guanyar dues noves sales de consulta que es sumaran a les 9 existents i també s’habilitarà un nou espai de treball pels professionals de la unitat d’atenció a la ciutadania. La directora de l'Àrea Bàsica de Salut, la dra. Adriana Ramos, ha destacat que gràcies a la bona coordinació amb l'empresa i l'Ajuntament, no ha calgut tancar consultes a causa dels treballs.

 

Les obres es fan sense interrompre l’activitat assistencial del centre. Ara es fa la primera fase, per convertir l’actual office i el magatzem d’històries clíniques en dues noves consultes, es crearà un nou accés als vestidors i al nou espai de treball pels professionals. A la segona fase de les obres es posarà a punt la zona posterior a l’àrea d’atenció a l’usuari, destinada a tasques d’ús intern. La directora de 'Àrea Bàsica de Salut, la doctora Adriana Ramos, ha dit que són unes obres importants per guanyar espai al consultori de Poblenou i es preveu que les noves consultes estiguin a punt el 6 d'abril.

 

Aquesta millora es suma a les recentment realitzades al centre: canvi de portes d’accés i dues més d’emergència. La inversió d’aquestes actuacions al consultori de Poblenou ascendeix a 71.572 €, import a càrrec de l’Ajuntament de Pineda de Mar.

 

1