Vés al contingut
1

Pineda commemora el Dia Internacional de les Dones amb una vintena d'activitats

 

Escolta aquí el manifest


 

Les activitats estan programades per totes les edats i s’han adaptat a la situació sanitària, i hi trobem propostes tan presencials com en línia: teatre, projecció de documentals, vídeos i exposicions a través de les xarxes socials, música, xerrades, exposicions, etc.

Avui s'ha fet la lectura del manifest institucional al migdia a través de Ràdio Pineda. Des de les sis de la tarda L’Auditori de Pineda acull l’obra de teatre Club Venus, història d’una noia romanesa arribada a Espanya enganyada per una màfia de proxenetes.

 

1

 

Durant tot el dia Can Jalpí vol convidar als joves de Pineda a participar en la llista musical feminista, a engalanar l’espai de lila i a passar pel photocall per compartir les fotografies reivindicant la jornada.

El Centre Cívic Poblenou mostra una exposició de dibuixos del taller d'éssers fantàstics a través del seu Instagram. Per últim el Pla de Transició al Treball de Pineda (PTT) presenta al seu Instagram un vídeo sobre la igualtat de gènere.

 

1

 


 

Activitats més enllà del 8 de març

A banda de les activitats organitzades per avui s’han programat altres obertes al públic i també a les escoles i instituts de Pineda dirigides als alumnes. Trobareu tota la programació en el díptic commemoratiu de la jornada i a www.radiopineda.cat

 

1