Vés al contingut
1

L'Escola de Teatre Artur Iscla torna als assajos a l'escenari

 


 

Amb l'obertura d'algunes restriccions, l'Escola de Teatre de Pineda ha pogut tornar a les classes presencials i la presidenta del CCR Esther Deprius ha dit que «el teatre és una art escènica molt física i a través d'una pantalla és difícil de fer». Ha dit que «els diferents grups esperen poder fer la cloenda quan acabi el curs». També ha dit que «tant els alumnes, com famílies i els monitors estan molt contents de tornar a l'escenari» i «tothom tenia ganes de trepitjar l'escola i sentir el moviment dins del centre».


 

Esther Deprius també ha parlat de la Primavera Cultural, una programació que inclou concerts, espectacles musicals i familiars i teatre de text. Aquest diumenge el public podrà gaudir d'un concert a benefici de l'Escola de Teatre amb Agustín Salvador. Ha dit que «és una programació que permet reobrir la sala i poder escoltar els aplaudiments».

El concert és diumenge a les 6 de la tarda a la sala gran del Centre.


 

La cultura és segura

Esther Deprius ha dit que «el CCR pren totes les mesures de seguretat per poder fer teatre i espera que el públic respongui». Ha demanat «no perdre l'hàbit de voler veure teatre» i anima a tothom a seguir la programació del Centre i les futures obres i musicals que tenen en cartera.