Vés al contingut
1

ADIAM Alt Maresme aconsegueix medalles d'or, plata i bronze al Campionat de Catalunya d'Atletisme Adaptat

 

Fotos: ADIAM

 

Escolta aquí l'entrevista a Clàudia Cejas

 

El campionat s'ha celebrat a Lloret de Mar amb l'organització de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, conjuntament amb la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física i la Federació Catalana d'Esports per a Cecs.

ADIAM ha fet grans resultats en diverses proves. Daniel Pi i Aleix Brugat han participat en la prova de 100 metres llisos i Xiaoké Martí a la de 100 i 200 metres llisos. Tots tres han fet una bona competició en les seves categories, amb medalles d'or, plata i bronze.

Les entrenadores són Clàudia Cejas i Fiona Oller, i la seva feina s'ha vist reflectida ens els resultats.


 

Les proves han acollit cap a 200 esportistes de tot el país amb un ventall de diversitat funcional i amb discapacitats físiques, visuals o intel.lectuals i amb proves adaptades. Les proves han tingut el suport de 20 alumnes de l'Institut Rocagrossa de Lloret per ajudar en les tasques d'organització i de jutges.


Era la primera competició de l'any i els atletes tenien molts de nervis però han tingut molt bona actitud i moltes ganes. ADIAM està molt content de veure els bons resultats que és un reflex de fer esport amb il·lusió i bon ambient.

 

1