Vés al contingut
1

Jaume Casals actua al teatre de Blanes amb 'Kràmpack' i Míriam Iscla a la sala Mozart de Calella

Fotos: Centre Cultural i Recreatiu de Pineda

 

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista amb Jaume Casals

 

 

 

L'actor pinedenc Jaume Casals actua aquest dissabte al teatre de Blanes amb la comèdia 'Kràmpack'. Es tracta de la història de quatre amics que van a viure junts, i entre els quals hi ha, a banda d’amistat, una forta tensió sexual. Una comèdia al pur estil sit-com dels anys 90, amb un to irreverent que s’ha mantingut fresc després de 25 anys de la seva creació. Hem parlat amb Jaume Casals i s'ha mostrat satisfet d'actuar a prop de Pineda.

 

L'obra 'Kràmpack' va ser un gran èxit fa 25 anys interpretada entre altres pels coneguts actors Joel Joan i Jordi Sánchez, i també va inspirar la sèrie Plats Bruts. Jaume Casals forma part de la nova fornada d’actors que interpreten l'obra i ha explicat que és un drama integrat en una comèdia.

 

L'obra 'Kràmpack' amb Jaume Casals es podrà veure aquest dissabte a les 20h al Teatre de Blanes. Ja no hi ha entrades disponibles.

 

 

1

 

 

 

I de la seva banda, l'actriu pinedenca Míriam Iscla també actua aquest dissabte però ho farà a la sala Mozart de Calella amb l'obra: 'Alguns dies d'ahir'. L'obra explica com va viure una família els dies posteriors a l'1 d'octubre.

 

Es tracta d'un drama familiar sobre els mesos políticament més convulsos de la nostra història recent. Els personatges son ficció, però els fets que trasbalsen les seves vides són els que es van viure a Catalunya l'octubre del 2017. Al voltant de la taula, els personatges aprendran a comprendre els pensaments i les postures dels altres, faran tot l’esforç possible per conversar i per entendre’s, i hauran de trobar la manera de perdonar les faltes i de guarir les ferides.

 

L'obra 'Alguns dies d'ahir' amb Míriam Iscla es pot veure aquest dissabte a les 20h a la Sala Mozart de Calella.

 

 

2