Vés al contingut
1

Afectacions al trànsit per la Volta Ciclista a Catalunya

 

Avui dilluns comença la Volta Ciclista a Catalunya amb inici i final a Calella. Això afectarà al trànsit de la carretera Nacional II. Aquest any és l'edició número 100 de la Volta. Està prevista la participació de 25 equips ciclistes, amb 175 corredors professionals i mobilitzarà uns 300 vehicles, entre vehicles d'equips, premsa, dispositiu de seguretat i altres.


 

Sortida el dilluns 22 a 2/4 d'1 del migdia per la N-II

La sortida està prevista a la Riera Capaspre de Calella a les 12:25 hores, sortida neutralitzada, direcció a la Nacional II i sentit Pineda. L'horari previst d'entrada de la cursa a Pineda és sobre les 12:30 hores. Els accessos de les vies urbanes a la carretera Nacional II estaran controlats per agents de la policia local.


 

Afectacions del trànsit a Pineda de Mar

A partir de les 11:25 hores no es podrà circular amb vehicles per la carretera Nacional II. No hi haurà tolerància en l'estacionament de vehicles a les proximitats de la carretera Nacional II, sobre la vorera al carrer Garbí i carrer Riera segons ha advertit la Policia Local. S'informarà als veïns i establiments afectats.


 

Per accedir a les urbanitzacions, pol·ligon Mas Roger, barri de les Creus, Carretera d'Hortsavinyà s'hauran d'utilitzar els passos subterranis disponibles, carrer Rasa Vella,  Av. Montserrat o per l'accés a l'autopista C-32 i Camí del Contrabandistes.

Coincideix el pas de la cursa per Pineda amb l'hora de sortida de les escoles de primaria.


 

El bus Pineda-Calella realitzarà un itinerari alternatiu, per l'interior del nuclis urbans, durant el temps d'afectació de la cursa

Es podrà circular entre Pineda, Calella, Santa Susanna i Malgrat amb normalitat pel passeig Marítim i camí del Mig.

Per accedir a altres poblacions s'haurà d'utilitzar l'autopista C-32.

El pas durant la cursa o moments previs de vehicles en serveis d'urgències, Bombers, Ambulàncies, han d'estar autoritzats pel cap del dispositiu de seguretat dinàmic de la cursa.


 

Obertura al trànsit a les 12.40

Si no hi ha retards o incidències.


 

Sortida i arribada sense públic

La sortida i arribada serà sense assistència de públic, mesures COVID, i al recorregut de la cursa no es poden produir aglomeracions de persones i s'han de respectar totes les mesures de seguretat sanitàries vigents.