Vés al contingut
1

Aquest dissabte s'inaugura la 16ena edició del Festimatge, el Festival de la Imatge de Calella

Fotos: Festimatge

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Xavier Rigola

 

 

 

El nou Auditori de Can Saleta de Calella serà l'escenari, aquest dissabte, de la inauguració de la 16ena edició del Festimatge, el Festival de la Imatge de Calella. Amb el lema 'En tenim ganes' el festival reunirà prop de 1100 fotografies a les 21 exposicions que s'han preparat, 70 curtmetratges i la 1a Trobada online de Cinema 9,5mm d’Europa. Xavier Rigola president de Foto-Film Calella ha explicat que aquest any, degut a la situació actual hi haurà activitats presencials i també en línia.

 

 

4

 

 

Una de les activitats més destacada és la Trobada de Cinema 9'5, que tradicionalment es feia de forma presencial, reunia a molts assistents internacionals i també es feia un mercat del col·leccionisme. Xavier Rigola ha dit que aquest any no es podrà fer amb aquest format i han apostat per fer la trobada online.

 

 

1

 

Fins el dia 2 de maig el Festimatge ofereix activitats relacionades amb la fotografia i el cinema, algunes d'elles de forma presencial, adaptant-se a les restriccions de la pandèmia, i d'altres que es faran en línia a través de les xarxes socials del festival. La inauguració del Festimatge es fa aquest dissabte a les 19h al nou auditori de Can Saleta i també es podrà seguir en Streaming a través de Facebook live, a les xarxes socials del Festimatge. Tota la informació la trobareu al web del festival www.festimatge.org

 

 

 

2