Vés al contingut
1

L'ABS Pineda continua amb la vacunació COVID de la gent gran

La dra. Adriana Ramos, directora de l'ABS, amb Raquel Masvidal i Mar Masvidal

 

Escolta AQUÍ el programa Salut i Més

 

La vacunació COVID-19 de la gent gran a Pineda continua avançant. Aquests dies s'està vacunant a les persones de 76 anys, després de vacunar-se els més grans de 80 i els que tenen entre 77 i 79. Per tant, la vacunació avança segons les previsions i a mesura que van arribant les vacunes.

 

Ho ha explicat a Ràdio Pineda l'adjunta a direcció de l'ABS de Pineda, Poblenou i Santa Susanna, Mar Masvidal. Les vacunacions de l'ABS Pineda es porten a terme a l'Aqua Hotel Promenade, al Casal d'Avis de Poblenou, i al Centre Cívic de Santa Susanna. Les persones de 76 anys o més que no hagin rebut la trucada per vacunar-se, pot ser que des del CAP no els hagin localitzat. Per tant, si teniu més de 76 anys, depeneu de l'ABS de Pineda i no esteu vacunats, truqueu per demanar-ho.

 

Les vacunes arriben per setmanes, i un cop en tenen disposició, l'ABS programa les citacions. L 'adjunta a direcció, Mar Masvidal, ha recordat que la gent gran l'estan vacunant amb Pfizer. «Cal que les persones no estiguin amb la COVID, i si l'han passat, no han d'esperar. En aquesta franja d'edat si estan recuperats i estan sense símptomes, ja es poden vacunar».

 

Vacunacions entre els 60 i els 69 anys

Mentrestant, la vacunació es fa en paral·lel a la del grup d'entre 60 i 65 anys, que ja fa dies que es pot vacunar amb el fàrmac desenvolupat per AstraZeneca i la Universitat d'Oxford. En aquest cas, però, són ells mateixos els que poden agafar cita mitjançant la pàgina VacunaCovid. També les persones de 65 a 69 anys es podran vacunar amb AstraZeneca. Per això també cal demanar cita per la pàgina web.

 

De moment, a Pineda només s'està posant fins ara la vacuna de Pfizer. Els punts AstraZeneca més propers són Mataró i Blanes.