Vés al contingut
1

"Amb el confinament ens vam donar suport mutu i ara tornem a caminar juntes"

L'infermera Laura Cases, amb la Pepita Flores, Pilar Campmajor i Roser Falcó

 

Escolta AQUÍ el programa

 

La Colla dels Dilluns de la Salut, que van a caminar cada setmana, han explicat la seva experiència al programa Salut i Més de Ràdio Pineda, presentat per Maria Josep Hernàndez. Aquest grup va néixer el 2018 arran d'una activitat conjunta de l'ambulatori de Pineda i l'Escola d'Adults. Sortien cada dilluns a caminar, però l'activitat va quedar aturada per la pandèmia. Després, el grup ha tingut continuïtat i actualment s'auto-gestiona, però manté els vincles d'amistat amb les infermeres que ho van engegar, com és el cas de la Laura Cases.

 

1
El grup han visitat Ràdio Pineda, tot i que al programa només van participar tres integrants per les mesures de prevenció anti-COVID

 

La Pepita Flores ha explicat a Ràdio Pineda que va començar a participar per recomanació de la infermera, i que formar part del grup li ha canviat la vida. La Roser Falcó i la Pilar Campmajor han explicat que la pandèmia va fer aturar l'activitat engegada pel CAP i l'Escola d'Adults. Amb el confinament, van mantenir el contacte i es donaven suport mutu pel grup de whatsapp, fins que, per iniciativa pròpia, ara tornen a sortir.

 

La infermera del CAP de Pineda, Laura Cases, que actualment ha d'estar centrada en la campanya de vacunació de la COVID, ha posat en valor aquesta experiència i la importància de donar suport a les persones grans que estan soles. Ha dit que la majoria són dones, i algunes no volen sortir. En canvi, si la recomanació ve de la pròpia infermera o metgessa, estan més obertes.

 

Visita del grup en agraïment a les infermeres que fan la vacunació

La colla “Els dilluns de salut” van fer fa uns dies fet una aturada al centre de vacunació de a l' Aqua Hotel Promenade de Pineda per mostrar el seu agraïment al personal sanitari i donar suport a les infermeres que estan fent la vacunació de la COVID-19.

 

1