Vés al contingut
1

Arriba a Pineda un concepte diferent i sorprenent de quartet de corda i veu amb l'espectacle 'Una y el Universo'

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

El dissabte 29 de maig arriba a l’Auditori de Pineda el concert ‘Una y el universo’ una proposta divertida i sorprenent amb el quintet Una, cordes i veu, format per 5 dones que regalaran al públic melodies que ja coneixem i que no s’han oblidat i temes nous. Els seus concerts proposen un recorregut per la música popular i contemporània llatinoamericana, sempre interpretada per un quartet de corda i veu. Lluna Aragón violinista del grup ha dit que estan molt contentes de venir a Pineda i ha explicat la particularitat de la formació Una, cordes i veu.

Lluna Aragón ha explicat al programa ‘Dit i Fet’ que els seus concerts són divertits, diferents i sorprenents. Ha parlat del concert que oferiran a l’Auditori i ha ha animat a tothom a venir a descobrir-les.

 

El concert ‘Una y el Universo’ amb Una, cordes i veu és dissabte 29 de maig a les 20:30h a l’Auditori. El preu de l’entrada és de 8 euros i es poden comprar al web: www.auditoripineda.cat i també a Can Comas de dilluns a divendres de 9h a 14h. Ràdio Pineda sortejarà dues entrades per assistir al concert. Estigueu atents a la nostra programació.

 

 

1