Vés al contingut
1

La Cursa de Pineda de 10 km espera 1000 corredors de tot Catalunya

 

Escolta aquí l'entrevista
 

Es farà aquest diumenge i encara podeu fer inscripcions. Torna una nova edició després d’un any d’aturada per la pandèmia. Gesport amb el suport de l’Ajuntament de Pineda posa en marxa aquesta mítica prova pels carrers del municipi. La cursa està oberta a tots els públics majors de 16 anys, i s’obsequiarà a tots els participants amb un regal commemoratiu: una cinta pel cap per a córrer i una bossa del corredor amb obsequis dels patrocinadors. La cursa serà prova oficial de la Lliga Circuit Maresmenc de Curses 2021 promoguda per Gesport i Championchip.

Noèlia Pastor, de Gesport, ha explicat que s'espera la participació de mil corredors i la sortida es farà mitja hora abans, a 2/4 de 9 del matí. També ha dit que «és una cursa ràpida i per a tots els públics» i alguns participants l'aprofiten per fer bones marques ja que no té gens de desnivell i es fa per Pineda. Una de les novetats és que a Can Xaubet només hi podran entrar els inscrits i per tant, no hi podrà haver acompanyants. Se sortirà per blocs de corredors i s'anima a tothom a veure la cursa pels carrers.

La sortida es farà per blocs de 100 persones amb separació i mascareta. Es podran treure la mascareta un cop comenci la prova. Els avituallaments també tenen molta més llargada i s'evitarà al màxim el contacte amb altres corredors.

Es demana a tothom que pugui animar als corredors pels carrers per on passa la cursa.


 

Quan

Diumenge, 13 de juny de 2021 al Poliesportiu Can Xaubet de Pineda de Mar.

Sortida

A les 8.30h al Passeig de la Marina (al costat de Can Xaubet) de Pineda

Arribada

Poliesportiu Can Xaubet – Camp de Futbol de Pineda. El tancament de la prova es produirà a les 10h, una hora i mitja després del tret de sortida.

Inscripcions

  • https://gesport.cat/cursa-pineda-de-mar-10k/

    • Distància 10k: 16 € amb xip groc.

    • Lloguer de xip: 2 €

  • 11 de juny 2021 tancament d’inscripcions a les 9h del matí o en arribar als 1000 inscrits.

  • 13 de juny 2021: En cas d’haver-hi places disponibles, us podreu inscriure el mateix dia a la zona habilitada a Can Xaubet de 7h a 8h. Preu de la inscripció in situ: 22€. 

Lliurament de dorsals

Tots els inscrits disposaran d’un dorsal personalitzat. L’organització posa a disposició dels inscrits/es dos dies d’entrega de dorsals, seguint les mesures de seguretat Covid19.

  • Dissabte 12 de juny de 2021 de 16h a 19h a Poliesportiu Can Xaubet.

  • Diumenge 13 de juny 2021 de 7h a 8.15h. Punt recollida dorsals cursa Poliesportiu Can Xaubet.

Recomanem a tots/es aquells que pugui venir a recollir dorsal el dissabte per evitar aglomeracions el mateix dia de la cursa.

Recorregut de la cursa:

La cursa transcórrer pels carrers de la vila per un circuit totalment planer, amb una distància d’uns gairebé 8km a primera línia de mar.. 

Cronometratge

La cursa es cronometrarà per mitjà de Championchip amb xip groc. Hi ha la opció de portar el xip groc de cada participant o bé llogar-lo en el moment de fer la inscripció. Hi haurà cotxe crono al cap de cursa gentilesa de Romamotor Honda Mataró

Avituallaments

La prova comptarà amb un avituallament al km 4, concretament a la zona del cementiri, en el que hi haurà aigua per a cada esportista. Per motius Covid no es podrà entregar fruita.

Regal commemoratiu i bossa del corredor: Tots els inscrits rebran una HEADBAND marca HG, així com la tradicional bossa del corredor amb obsequis dels col·laboradors:

  • 1l Caldo Aneto

  • 1 Dilatador nasal Respirfix

  • 2 sticks colàgen amb magnesi AML Sports

  • 1 gelat de Comercial Alias

  • 1 Bidó Powerbar

  • 1 gel efecte fred, Dermaplast Active, ideal per la recuperació muscular i alivi.

Assegurança individualitzada

Tots els inscrits i participants de la Cursa de Pineda 10k tenen inclosa una llicència de dia que té assegurança d’accidents individualitzada.

Serveis Mèdics

L’organització té contractat un servei mèdic d’ambulància medicalitzada a disposició dels participants en cas d’accident.

Plànol Zona 0 i Protocol Covid19:

Consulta aquí el plànol de la zona de sortida amb les mesures Covid19 que es tindran en compte en la cursa:

Premis

A les 9.30h a la zona de podi, s’iniciarà el lliurament de premis. Es donarà medalla o trofeu i material esportiu a:

Individuals:

  • 5 primers classificats de la prova, en categoria masculina i femenina,

  • 1r/a classificat de cada categoria que es mostra a sota i al Reglament.

Clubs

  • Els 3 millors equips de 3 corredors, en categoria masculina i femenina, rebran:

    • 1rs/es trofeu i 3 ampolles de cava.

    • 2ns/es trofeu i 3 ampolles de vi.

    • 3rs/es trofeu i 3 ampolles de vi..


 

https://gesport.cat/cursa-pineda-de-mar-10k/


 

1