Vés al contingut
1

72 alumnes de Pineda comencen aquest dimarts els exàmens de Selectivitat

Una de les aules on han començat les PAU aquest matí a la UB. Foto: ACN

 

Són alumnes que han fet els dos cursos de Batxillerat en pandèmia, i per tant, amb moltes de les classes no presencials. 52 alumnes són de l'Institut Euclides i 26 són de l'Institut Joan Coromines. L'Institut Pineda només ha impartit el primer de BAT i per tant, encara no ha enviat cap alumne a les proves d'accés a la universitat.

 

Dos alumnes de l'Institut Euclides que es presenten als exàmens, la Marina Serra i en Jan Gil, han dit a Ràdio Pineda que «passen els nervis lògics perquè ha estat un any complicat i prepar-se no ha estat fàcil».

 

1
La professora Gemma Paricio amb Jan Gil i Maria Serra, de segon de Batxillerat

 

El secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), Josep Ribas ha explicat que s’han adaptat “totes les condicions de seguretat i protecció necessàries” per garantir la seguretat contra la covid tant d’aquestes estudiants com dels 5.000 membres implicats en fer els exàmens.

 

Els alumnes han de portar mascareta i les aules estan ventilades amb distància entre alumnes. També hi ha més seus per fer els exàmens.Les notes de tall se sabran el 25 de juny quan els estudiants podran consultar els resultats i calcular la nota de tall.

http://universitats.gencat.cat/ca/preinscripcio/llistes_i_notes/

L'assignació de places per la universitat es sabrà el 13 de juliol.  La preinscripció universitària es farà entre el 2 de juny i l'1 de juliol i es tornarà a obrir el setembre.