Vés al contingut
1

Diumenge es disputa la triatló Trirelay de Pineda

 

Foto: Trirelay
 

Escolta aquí l'entrevista a Joan Carles Castellà

 

És una triatló per relleus en distància Super Sprint. Una prova elèctrica i trepidant, en realitzar-se consecutivament i de forma encadenada 3 triatlons per tres esportistes que formen part d'un mateix equip. És molt ràpida i cadascun dels 3 integrants de cada equip realitza un triatló Super Sprint en la seva totalitat, abans de passar el relleu al següent membre del seu equip. La classificació final està determinada pel temps entre la sortida del primer participant i l’arribada del darrer rellevista. Hi ha diverses categories i fins i tot una doble triatló, i per tant, els atletes han de fer el circuït dues vegades.

El director esportiu de la prova, Joan Carles Castellà, ha dit que canvia la ubicació dels boxes a la Plaça de Sara Llorens de Pineda. Caldrà complir les mesures Covid, com en totes les proves esportives.

Joan Carles Castellà ha dit que «tenen les inscripcions exhaurides perquè hi havia moltes ganes de tornar a la competició». També ha agraït la feina dels voluntaris.

La prova es disputa aquest diumenge al matí a Pineda.

S'ha de fer un circuit de natació en un tram de 300m i se sortirà a la Platja de Pineda. Podeu consultar tots els detalls a:

https://www.trirelay.cat/trir3lay-triatlo/

El recorregut de bicicleta són 2 voltes del tram de bici (7km). Es demana tenir molta atenció a les rotondes, però especialment al gir de 180º per iniciar la segona volta.

Finalment es fa una cursa de 2 km en una sola volta en terreny asfaltat en la seva totalitat.


Per més detall podeu veure el circuit en aquest enllaç:

https://www.trirelay.cat/trir3lay-triatlo/


 

Més informació i inscripcions a:

https://www.trirelay.cat/