Vés al contingut
1

Programa de les Festes de Poblenou

 

'La Feria de mi barrio' és el nou nom que reben les festes del barri de Poblenou, que comencen aquest dijous i acaben diumenge. Les activitats es fan la l'aparcament del Passeig Costa Brava i estan organitzades per l'entitat 'Sons of Poblenou' amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.

 

Hi ha fira d'atraccions i justament aquest dijous, es fa el '2x1' a les atraccions de la fira. A les 10 de la nit també es fa una sardinada. La programació continua divendres a les 7 de la tarda amb música ambient i el monòleg de Rony Moreno a les 9 del vespre. A 2/4 d'11 hi ha l'actuació de Karla Habermayer.

El dissabte a les 11 del matí hi haurà festa de l'escuma a la Plaça dels Països Catalans. També dissabte hi ha animació infantil amb 'pintacares' a càrrec dels 'Xulos de Pineda' a partir de 2/4 de 7 de la tarda i a les 8 del vespre actuaran els Fanàtix Urban Dance. A les 10 de la nit, actuació de Luís Flores i a continuació a 2/4 de 12 de la nit, música amb DJ per acabar la nit.

De diumenge destaca la Missa Rociera a les 11 del matí amb la Hermandad Ntra. Señora del Rocio i a continuació 'vermusic' amb flamenc i actuació de 'Pajaros Mojados'. A les 2 del migdia es farà una arrossada solidària.

A la tarda, a 2/4 de 8, actuació de Laia Amezcua, i Tony Cayena. Per acabar hi haurà llançament de focs d'artifici a les 10 de la nit.


 

La 'Feria de mi barrio' està organitzat per Sons Of Poblenou amb la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda i Selecta Evens. Durant aquests dies també han venut la samarreta solidària contra el càncer 'La Feria de mi barrio', al preu de 5€. Actualment es pot comprar a la perruqueria 'QuicoJorge Barbers' a la Plaça Nova de Poblenou