Vés al contingut
1

El sector de la pirotècnia preveu més vendes aquest Sant Joan perquè «hi ha ganes de revetlla»

 

A la foto: Lot que sorteja Ràdio Pineda de Pirobuch

 

Escolta l'entrevista a Salvador Buch de Pirobuch


 

Amb el solstici d’estiu arriba la revetlla de Sant Joan on un any més, no hi faltaran els petards, la coca i el cava. El sector de la pirotècnia preveu un augment de venda de petards i aquest any la tendència és comprar petards lluminosos. Salvador Buch de Piro Buch ha explicat a Ràdio Pineda que aquest any hi ha moltes ganes de revetlla. Salvador Buch ha explicat quins consells hem de tenir en compte alhora de manipular els petards.

El sector de la pirotècnia de Catalunya preveu superar les vendes de petards per Sant Joan respecte 2019. El sector atribueix les bones previsions a l'optimisme i a les ganes de fer celebracions després de més d'un any de limitacions.

S'esperen més clients i més despesa i tot fa pensar que tindran més èxit els lots i productes amb més colors, i menys soroll.

A Pineda es poden comprar petards a Pirobuch des de divendres passat fins aquest dimecres. Les barraques estan instal.lades a la Plaça de la Pubilla, Plaça de Sara Llorens, Can Xaubet, Plaça dels Països Catalans i també al Carrefour de Santa Susanna.


 

Ràdio Pineda sorteja un lot per Sant Joan

Aquesta setmana a Ràdio Pineda comencen amb el primer sorteig, el "pack de la Revetlla". Una coca de Sant Joan gentilesa de Sonia Aurea Cakes, una capsa de sis ampolles de cava de Wine Palace de Santa Susanna i un lot de fonts de color i petards infantils, de Pirobuch. Per participar es pot fer des d'aquest matí a través de Facebook de Ràdio Pineda i per telèfon, al 93 767 19 19.