Vés al contingut
1

Surten en llibertat els nou líders independentistes indultats

Els set presos independentistes de Lledoners a les portes del centre penitenciari. Foto: ACN

 

Els nou líders independentistes empresonats per l'1-O han sortit aquest dimecres al migdia de la presó. Carme Forcadell ha deixat la presó de Wad-Ras, i Dolors Bassa ha abandonat la presó de Puig de les Basses.

També al migdia han sortit en llibertat Oriol Junqueras, Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Joaquim Forn, Jordi Turull, Raül Romeva i Josep Rull. Han fet una sortida conjunta de Lledoners i han estat rebuts pel president de la Generalitat Pere Aragonès.


 

Pere Aragonès rep els presos independentistes que avui han sortit de la presó de Lladoners

El President de la Generalitat, el pinedenc Pere Aragonès, ha rebut a les portes de la presó de Lledoners als presos que avui han sortit de la presó després de l'indult del Govern espanyol. Sota la pluja, Pere Aragonès ha rebut els presos que han sortit de forma conjunta a les 12 del migdia.

 

 

Mònica Palacín rep l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell

La diputada pinedenca per ERC Mònica Palacín, ha format part de la comitiva que ha rebut a Carme Forcadell a la sortida de la presó de Wad Ras. Dolors Bassa també ha sortit de la presó de Puig de les Basses.

 


 

1
L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell, després de sortir de Wad-Ras acompanyada per Laura Borràs, Roger Torrent, Marta Vilalta i Mònica Palacín. Foto: ACN

 

1
Dolors Bassa amb un ram a la sortida de la presó de Figueres

 

En el seus parlaments, han demanat un cop més l'amnistia que suposaria la caiguda de la causa de totes les persones i polítics encausats arran de l'1 d'octubre. També han tingut paraules «d'agraïment a totes les persones que els han fet costat». La notícia ha tingut un fort ressò als mitjans de comunicació.