Vés al contingut
1

La Fundació Social Obra de Maria fa entrega d'un camió amb transpalet a la Creu Roja de l'Alt Maresme

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

Escolta a Joan March i a Ángel Lacueva

 

El nou camió servirà per transportar els aliments que es distribueixen des del Rebost Solidari de Pineda. L'entrega s'ha fet aquest dimecres a la tarda al Rebost Solidari de Pineda al carrer Salvador Genís i Bech. La Fundació Social Obra de Maria ha fet donació de 35.000€ a la Creu Roja per la compra del camió. Durant la presentació, el president de la fundació, el pinedenc Joan March, ha explicat que «s'ha volgut donar suport a les entitats que han aportat més durant els darrers mesos de pandèmia, com ara la Creu Roja». Joan March ha dit que «estan elaborant un pla estratègic per a poder crear valor i suport a les entitats que més ho necessiten».

La Fundació Obra de Maria té la seva seu a Calella, just a l'església del mateix nom. Des de la seva creació ha fet donacions econòmiques a Creu Roja, Caritas de Pineda i Caritas de Calella i també a l'Associació Amics de l'Hospital Sant Jaume i a Marpí.

 

1
 


 

El president de la Creu Roja de l'Alt Maresme, Ángel Lacueva ha explicat que «el camió servirà per facilitar el moviment d'aliments i per fer les recollides de forma més còmoda i per donarà molt de servei als voluntaris». Ha afegit que que el Rebost Solidari de Pineda atén a 15 famílies cada dia i unes 1200 persones al mes.

També ha explicat que «l'equip de voluntaris pot ser qualsevol persona, però gairebé la majoria és gent gran que dedica una part del seu temps lliure a la Creu Roja».

 

1

 

1
 

La Fundació Social Obra de Maria

El seu president és Joan March i ha explicat que la Fundació fa poc temps que s'ha creat i ha comprat les instal.lacions tant de la residència de gent gran, com de la pròpia església. La residència ha estat cedida a una empresa privada que la gestiona segons els preceptes de la Fundació Obra de Maria. Joan March ha dit que «tenen molts projectes per fer per donar suport a la societat». Joan March ha dit que «és un projecte ambiciós i ara han volgut oferir el seu suport en un moment com aquest en que hi ha moltes dificultats».

També ha dit que «estan il.lusionats en tirar endavant el projecte i poder donar suport a altres entitats i aportar solidaritat en valors».

 

1
 


 

Patronat de la Fundació Social Obra de Maria

Joan March i Naspleda, president

Joaquim Pons, vice-president

Pere Aragonès i Poch, tresorer

Francesc Arcas Ruscalleda, secretari

Carmeta Aragonès, vocal