Vés al contingut
1

Es disputa a Pineda el 5è Torneig Futsal i l'equip 'Edifizi' s'emporta la copa

 

Fotos. Ràdio Pineda.
 

L'equip guanyador ha estat el 'Edifizi', el segon classificat 'Tus cultivos Grow' i el tercer classificat el 'Puretas del Caribe'. Mentrestant, el 'pitxitxi' ha estat Pol Ros i el porter menys golejat, en 'Pollo', tal i com se'l coneix popularment.

 

1

 

1
 

Aquest cap de setmana s'ha pogut celebrar el 5è Torneig Futsal. Aquest torneig és hereu de les 24 hores de futbol sala que s'havien fet molts anys enrere i que era un esdeveniment esportiu destacat. Hi han participat 10 equips. El primer premi ha estat de 400 euros i pel segon classificat 160 euros. També s'han donat trofeus al porter menys golejat i al màxim golejador. Òscar Cuadrado, un dels organitzadors, ha dit que «la valoració és molt bona i els equips que hi han participat s'ho han passat bé».

Mentrestant, Pol Ros que ha sigut 'pitxixi' i jugador del campió del torneig, ha dit que «estan molt contents per ser els guanyadors, però sobretot per haver pogut participar-hi».

 

Han destacat que ha estat ben organitzat sobretot tenint en compte la situació de pandèmia actual. També han demanat que es pugui mantenir el torneig altres edicions.