Vés al contingut
1

El nou rector de Pineda serà Mn. Enric Tubert i Pagès que prendrà possessió del càrrec el 9 de setembre

 

El fins ara rector de Pineda i Poblenou, Mn. Josep Casellas serà a partir d'ara rector de Santa Coloma de Farners, Castanyet, l’Esparra, Riudarenes, Sant Miquel de Cladells i Sant Pere Cercada.

 

1
Mn. Josep Casellas a Ràdio Pineda. Foto d'arxiu

 

 


 

Mossèn Enric Tubert, el nou rector de Pineda

El nou mossèn de Pineda Mossèn Enric Tubert serà a partir del setembre, el nou rector de les parròquies de Santa Maria i Sant Joan Baptista de Poblenou, Sant Pere de Riu i Santa Susanna, i també la parròquia d'Hortsavinyà.

El nou rector de Pineda, Mn. Enric Tubert i Pagès és nascut el 1962, ordenat capellà el 1989. Va ser nomenat rector de les parròquies de Sant Pere Màrtir i Sant Roc d'Olot i també de Riudaura, encarregat de Sant Andreu del Coll i coordinador del servei religiós de l'Hospital Comarcal d'Olot, des del 2016. Mn. Enric Tubert és també professor no estable de l'Institut Superior de Ciències Religiosos de Girona.

 

1

 

El Bisbe de Girona Francesc Pardo va signar el 19 de juliol els nomenaments. L’acte de presa de possessió es farà el dijous 9 de setembre a les 11 del matí a la Casa Carles de Girona, que és la seu diocesana.