Vés al contingut
1

Jornada de portes obertes a l’Escola Municipal de Música amb tast d'instruments

Foto: Escola Municipal de Música de Pineda

 

 

 


 

L’Escola Municipal de Música de Pineda fa aquest dimecres i dijous dues jornades de portes obertes amb tast d’instruments obertes a tot el públic, tant adult com jove i infants. Durant aquests dos dies l’escola de música ha preparat un tast d’instruments per tal que tothom conegui tots els cursos que ofereix l’Escola Municipal de Música.

 

Les jornades de portes obertes es fan aquest dimecres a les 6 de la tarda a l’Escola Sant Jordi i dijous a l’Escola Antoni Doltra també a les 6 de la tarda.

 

El curs 2021-22 començarà el dia 13 de setembre i encara podeu fer les inscripcions pels cursos d’instruments de piano, guitarra clàssica i elèctrica, baix, contrabaix, violí, violoncel, clarinet, saxo, flauta de bec i travessera, bateria i veu. També s’ofereixen formacions de diferents grups instrumentals: combos, orquestra de cambra i big band i vocals (coral, llenguatge musical i harmonia).

 

A banda d’aquestes formacions l’escola també ofereix el curs de Música i Moviment dirigit a alumnes de 3 a 7 anys i que es fa a les escoles Sant Jordi i Antoni Doltra. També, dirigit a infants d’entre 0 i 3 anys es proposa el programa «Música en Família» amb la qual els nadons i un acompanyant (mare, pare, avi, àvia,...) obtindran una experiència musical primerenca a partir de la pròpia vivència i a través dels sentits.

 

L’Escola Municipal de Música de Pineda és Centre oficial de la Generalitat de Catalunya des del curs 2004-05 i per tant els alumnes que estudien ESO o Batxillerat poden fer convalidacions d’assignatures o crèdits pel fet d’estar inscrits a un centre oficial com aquesta Escola.


 

1