Vés al contingut
1

Es manté el nombre d'ingressats per COVID als Hospitals de l'Alt Maresme

Foto d'arxiu. Ràdio Pineda

 

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és d’11 persones, els mateixos que dijous 9 de setembre. Actualment hi ha 5 persones a l’Hospital de Calella i 6 a l’Hospital de Blanes. Tenint en compte l’últim recompte (09/09), a l’Hospital de Calella s’han registrat 2 ingressos i 3 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari, i una és un pacient que ja s’ha negativitzat però continua ingressat al centre.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (09/09), s’ha comptabilitzat un ingrés. No s’ha registrat cap alta ni cap defunció.


 

El risc de rebrot és baix en aquests moments. Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 46 punts i l’RT és del 0,60. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és de 73 punts i l’RT és del 0,60. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 109 punts i l’RT és del 0,80.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 4 persones.


 

Cal continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta en interiors i també en exteriors quan no es pugui mantenir la distància de seguretat pertinent entre persones, rentat de mans freqüent, distància i ventilació.