Vés al contingut
1

L'alcalde de Pineda es reuneix amb la Directora de Rodalies Renfe per demanar millores a l’estació de Pineda

Foto. Ajuntament de Pineda

 

 

Xavier Amor s'ha reunit amb Mayte Castillo i també Ana Diaz, per tractar aspectes de millora com ara solucionar les avaries de l'ascensor d'accés a la via 2, la seguretat a l'estació, el control d'accés a les instal.lacions i la millora de la neteja.

L'alcalde pinedenc ha explicat que «demanen millorar l'accés a les vies en direcció a Girona i per això reclamen solucionar les avaries que té l'ascensor».

Xavier Amor ha dit que «el manteniment dels ascensors en les estacions marítimes, com la de Pineda pateixen avaries que es solucionaran properament» segons els ha informat Mayte Castillo. Xavier Amor ha dit que «han pogut parlar directament amb la directora de Rodalies de Renfe, i també demanen millor control d'accés». Per això, ha dit que «s'han compromès a instal.lar un sistema d'accés a l'estació de tren, i per tant, no es podrà accedir a l'estació si no es té bitllet» tal i com passa a bona part de les estacions de tren. Xavier Amor ha dit que «això facilitarà un millor control policial de les persones que arriben a Pineda».

També ha dit que «han demanat que es faci un pla de manteniment per millorar la imatge i neteja de l'estació i el seu entorn de vies». Ha dit que «els Serveis Municipals no poden accedir a les instal.lacions, i per això cal que Rodalies faci bé el servei.

Xavier Amor ha agraït a la direcció de Rodalies Renfe que «ràpidament s'hagin pogut reunir després de la petició que ha fet l'Ajuntament fa només un parell de dies».

La trobada s'ha fet aquest matí 'in situ' a l'Estació de Tren de Pineda.

 

1