Vés al contingut
1

Cap de setmana molt variable

Foto: Manoli Andreu

 

 

 

EL TEMPS DIVENDRES 17 SETEMBRE

 

 

Màxima d'ahir: 25’5º

 

Mínima d'avui: 17’5º

 

Pluja d’aquesta matinada: 29l/m2 al centre de Pineda. Altres registres: a Malgrat 26l/m2, Calella entre 18 i 21 litres, 11 litres a Blanes, 27 litres a Santa Susanna i 13 litres a Palafolls.

 

 

 

Previsió:

 

Avui divendres esperem temps estable, restes d’algun núvol baix i temperatures agradables amb màximes de 25º. Els vents avui són fluxios i la mar tranquil·la.


 

Cap de setmana


 

Aquest dissabte ens afectarà un nou embossament d’aire fred que farà augmentar la nuvolositat i no descartem més ruixats i tempestes en zones litorals. Hi haurà una mica de mar de fons amb onatge de mig metre.

 

Diumenge tindrem temps variable amb presència de núvols baixos, calor moderada i mar tranquil.la.

 

 

I la setmana que ve...

 

Un nou embussament d’aire fred farà que arribin noves tormentes. Dilluns el temps encara s'aguantaria amb una jornada de sol i núvols, però dimarts i dimecres ja preveiem creixament de nuvolades i xàfecs i tempestes molt actives amb acumulacions d’aigua importants. Dijous sembla que el temps ja s’estabilitzaria. La setmana que ve baixaran les temperatures i l'ambient serà més fresc, més pròpi de la tardor. Atenció amb l'estat de la mar perquè es tornarà a rememnar, amb notable mar de fons del nord, amb onades que podrien fregar els 2 metres d'alçada, a mitjans d ela setmana que ve. Ho anirem seguint.


 


 

Dades del temps de Jordi Pérez