Vés al contingut
1

Teresa, veïna desallotjada a Poblenou: «Estem millor, després de l'ensurt d'ahir»

Ràdio Pineda ha entrevistat la Teresa, veïna de l'edifici de l'Avinguda Mediterrani, 53, de Poblenou que ha estat desallotjat per un problema estructural. Ha explicat han tingut un ensurt molt gran, amb molta angoixa i nervis. En un primer moment els han dit que és un pilar de l'edifici que s'ha esquerdat, i encara no se sap el motiu.

Escolta AQUÍ L'ENTREVISTA

 

En total es van desallotjar 19 adults i quatre menors d'un total de 9 habitatges. A l'immoble hi ha dues famílies amb infants molt petits, dues persones grans que viuen soles i famílies de mitjana edat. Hi ha un pis buit i un pis d'estiueig. Les famílies han estat reallotjades amb familiars i, en els casos que ha estat necessari, l'Ajuntament ha facilitat una pensió per allotjar-se a Pineda. La Teresa ha explicat que estan agraïts del suport que estan rebent, per part de Bombers, Policia, l'Ajuntament de Pineda i serveis sanitaris.

 

Un dels veïns, que és bomber, va donar la veu d'alerta en veure una esquerda. Es tracta d'un edifici que té 50 anys, però els veïns estan sorpresos, ja que va passar la inspecció de la Generalitat fa només dos anys. Ara esperen poder solucionar-ho aviat, però temen el que pot costar l'obra i si l'assegurança es farà càrrec. Primer se'ls va dir que havien d'agafar roba i efectes personals per 24 hores, però després els Bombers van comunicar que agafessin efectes personals per almenys dues o tres setmanes. En el moment del desallotjament van intervenir el personal de l'Ajuntament de Pineda, Bombers, Policia Local i personal sanitari, ja que alguna persona va patir una crisi d'ansietat.