Vés al contingut
2

Jaume Casals: ‘Estar nominat ja és un premi. Tant jo com la companyia estem immensament feliços’

Foto: Ràdio Pineda

 

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

 

L’actor Jaume Casals ha estat nominat a millor actor de teatre musical dels Premis Butaca pel seu treball en el muntatge ‘Barcelona 24 hores’. A més d’en Jaume, el musical també ha estat nominat als apartats de millor musical, millor composició musical i millor actriu de musical. Hem parlat amb en Jaume Casals i ha dit que, tant ell com la companyia, estan molt contents de la nominació i que no s’ho esperaven.

 

 

El muntatge ‘Barcelona 24 hores’ és un musical de petit format que explica les 24 hores de vida de quatre joves que viuen a Barcelona. I ara que la cultura, entre altres secotrs, recupera el 100% de l’aforament, li hem preguntat al Jaume sobre aquesta qüestió i s’ha mostrat molt satisfet que els teatres puguin tornar omplir.

 

 

El muntatge ‘Barcelona 24 hores’ es pot veure al teatre Aquitània fins el dia 7 de novembre. I a l’abril de l’any que ve també es podrà veure a Pineda. Aquests dies podeu votar en les diferents categories dels Premis Butaca al web www.premisbutaca.cat , on l’actor pinedenc Jaume Casals està nominat com a millor actor de teatre musical. Teniu de temps fins el dia 8 de novembre i el dia 15 es farà la Gala d’entrega de premis al Teatre Monumental de Mataró.

 

1