Vés al contingut
1

L’Auditori de Pineda presenta el darrer documental de Patxi Uriz i Jordi Matas «De Quijotes y semillas»

 


 

El 18 d’octubre és el dia mundial de protecció de la natura i per celebrar-ho, l’Auditori de Pineda projectarà el darrer documental de Patxi Uriz i Jordi Matas «De Quijotes y semillas». El visionat es realitzarà aquest diumenge 24 d’octubre a les 19 h. Després de la projecció hi haurà un col·loqui amb els dos directors. L’entrada a aquest acte és gratuïta, reservant localitat a través de la web www.auditoripineda.cat


 

Premi del Jurat i del Públic al Festival de Màlaga

De Quijotes y semillas narra el viatge en verducleta del cuiner Santi Cordón des de la seva Tudela natal fins el Festival de Cinema de Màlaga. En aquest viatge sostenible de 900 quilòmetres l’acompanya el permacultor malagueny Alberto Marín. Es tracta d’una humil incursió a l’Espanya oblidada per escoltar la romàntica lluita dels darrers quixots, intercanviant llavors i donar valor a un tresor culinari en vies d'extensió. El resultat va estar premiat amb el Premi del Jurat i Premi del Públic en el darrer festival de Cinema de Màlaga.


 


 

Turisme sostenible

Des de la regidoria de Turisme de l’ajuntament de Pineda es treballa en el camí de preservar el nostre entorn i poder oferir-lo al visitant sense d’una forma implicada amb el territori i de forma conscient. Amb la transcendència d’un futur integrador i sostenible envers els nostres recursos naturals i culturals, s’aposta per la certificació Biosphere amb l’objectiu de millorar la qualitat turística des d’un vessant sostenible.


 



1